Financial Consultant, Helsinki, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt IT-alan asiakasyrityksellemme Financial Consultantia taloushallinnon tehtäviin. Työparinasi toimii Suomen Finance Director. Tulet osaksi pohjoismaista taloushallintotiimiä, ja sinulla on useampi talouden kollega Pohjoismaissa. Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Työtä tehdään pääasiassa mukavissa toimistotiloissa Pohjois-Helsingissä, mutta kuukaudessa on mahdollista tehdä muutamia satunnaisia etätyöpäiviä, kunhan sinulla on sujuva ote päivittäisiin tehtäviin.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen, kestäen 6 kuukautta. Jatkosta keskustellaan erikseen työsuhteen aikana. Työsuhde solmitaan Barona Financen kanssa.

Financial Consultant- tehtävänkuvaan sisältyy seuraavat vastuualueet:

-Ostolaskujen ja myyntilaskujen (AP & AR) hallinta.
   -Pankkitapahtumien seuranta sekä tulevien ja lähtevien maksujen käsittely.
   -Henkilökohtaisten kuluerien tarkastus ja hyväksyntä.
   -Vahvat asiakaspalvelutaidot ja -henkisyys: esim. henkilökunnan tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaaminen sähköpostitse, puhelimitse ja kasvokkain suomeksi ja englanniksi sekä prosessien ja ohjeiden dokumentointi suomeksi ja/tai englanniksi.
   -Palkanlaskennan tehtävien hallinta
   -Tilien täsmäyttäminen kuukausittaisen tilinpäätöksen yhteydessä.
   -Osallistuminen projekteihin, jotka tähtäävät talousprosessien kehittämiseen

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta kansainvälisessä ympäristössä. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset itsenäisen työskentelyotteen, vahvan prosessiosaamisen sekä kyvyn ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä. Lisäksi toivomme sinulta hyviä organisointitaitoja ja valmiutta ottaa haltuun järjestelmiä. Työtä tehdään suomen sekä englannin kielellä. Käytössä on Microsoft Dynamics 365 -järjestelmä.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 03.06.2024 mennessä Baronan hakukanavan kautta. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme ensimmäisten haastatteluiden osalta jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Julia Leppänen, puh. 046 922 7672, julia.leppanen@barona.fi. Tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/664725d28c3535001d0e5a2f